thelain

The master have done it again

Publicerad 2012-04-27 22:53:18 i Allmänt

.
Det är nästan så att man skulle kunna tro att det här håller på att bli en matblogg eftersom jag måste skriva om mina bedrifter som jag gör inom den kategorin, vilket iförsig inte är så mycket utan bara ett inlägg om min salladsmåltid.  Pizza stod på menyn idag då jag och Caisa kom hem och hittade kebabkyckling i kylen och försökte komma på någonting att göra utav av den. Givetvis hade vi inte gjort pizza förr så det fick bli som det gick, chockerande nog som vanligt smakade det inte dåligt ... Kan till viss del bero för att den inte hade någon smak alls, men konsistensen var underbar.

Allt är enkelt att förstöra

Publicerad 2012-04-25 18:45:00 i Allmänt

.
Idag har jag inte varit produktiv alls, vilket är rätt skönt, dessutom har jag ju inte mått speciellt bra så det kanske är anledningen till varför jag inte gjort någonting annat än att sitta vid datorn helt trollbunden och gjort massa onödiga saker istället för det jag borde gjort - Plugga. Nu när jag sitter här och filosoferar kommer jag föresten på att jag har bakat chokladbollar idag för er som är inresserade. De blev fruktansvärda eftersom jag på något sätta lyckades hälla i 1 dl kaffe i dem istället för 1 msk, nej, det var inte gott alls.

Don't run away, I'm to slow to catch you!

Publicerad 2012-04-23 22:37:34 i Allmänt

.
Slog mig just ner på min sängkant efter en mycket ansträngande springtur då jag har kutat runt i hela huset och letat efter min mobil som jag hade lagt på något ''smart'' ställe, igen. Det är ofta mina dagar slutar med att jag är förtvivlad och tror någon har snott min Iphone fast jag hade den fem minuter tidigare. Idag hittade jag den på trappan utomhus, vackert. Hur kom den ditt egentligen?

Let's win

Publicerad 2012-04-19 22:49:20 i Allmänt

Lite skillnad på hur många träningsmatcher man kör före seriestarten i fotboll. Vissa har kört två, tre eller kanske fem. Vi har kört en, idag. En vecka innan seriestarten.
.
Matchen vi spelade i eftermiddags var i stort sätt värdelös, jag menar, den var inte direkt spännande eller något annat heller för den delen. Vad ska vi kalla den? Neutral? Bollen flög fram och tillbaka på mitten utan att ingen av oss, vårt lag eller motståndarna faktiskt hade några målchanser. Kanske tre vardera på 90 minuter, men utan det var matchen hyfsat okej.
.

This dosen't work

Publicerad 2012-04-18 21:43:01 i Allmänt

Har just satt mig ner efter ungefär 5 timmars konstant svärande, överdrift okej, men åtminstone en timma. Internetet driver mig galen - Jag var så nära på att slänga in modemet i väggen när jag faktiskt insåg att det inte skulle vara en bra ide eftersom det aldrig skulle börja fungera igen, så istället har jag suttit tålamodigt och väntat. Slår vad av att det kommer stängas av strax, då kommer jag bli hulken. Jag är gravallvarlig.
.
.
Jag tar den gamla vanliga bilden eftersom det oftast är så här jag ser ut när jag är internetlös och verkligen vill ha internet.

Light can not resist the dark

Publicerad 2012-04-17 16:49:23 i Allmänt

Idag ser det ut att vara fint väder, vilket jag ska berätta för er att det är, stundtals. Just nu är det strålande sol, blå himmel och endast några vita fluffiga moln - för tjugo minuter däremot var himmelen kolsvart och det yrde ner snö. Ska njuta av solskenet så länge det varar för troligt är att de svarta molnen till vänster har en hel del regn och slask med sig, för tillfället löser jag problemet genom att bara kolla åt höger.
.

Sometimes I suprise myself more than I know

Publicerad 2012-04-16 22:25:58 i Allmänt

.
Har efter min inte alls ansträngande fotbollsträning ''lagat'' mig en tallrik med Kycklingsallad och min egna avokadosås som är helt fantastiskt god. Kycklingen hittade jag färdigstekt i kylskåpet, antar mamma skulle ha den till något, men nu är den tyvärr slut och salladen låg i en burk kvar efter gårdagen.
- Nu kommer vi till den svåra delen, nu tog jag dessa två sakerna och blandade ihop och sedan mixade jag ihop min hemliga avokadosås och hällde på. Smaskigt!

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck

Publicerad 2012-04-16 16:17:30 i Allmänt

.
Det var meningen att jag skulle spendera dagen med att städa mitt rum men istället gick jag ut och tog en långfotopromenad. Nu kanske ni tror att jag skulle kunna hinna städa, men jag struntar i det och sätter mig på en stol istället, redigerar några bilder och konstaterar att det är kallt ute.

Thumbs down from a picture that said, ''thumbs up''.

Publicerad 2012-04-16 11:27:50 i Allmänt

Söndagskvällen, dagen då man inte borde göra någonting men ändå gör mer än vad man brukar göra. 
.
Jag satt och tittade på film med några kompisar i stan när mamma ringde och sa att hon inte kunde hämta mig eftersom hon inte hade någon bil för tillfället - anledningen var att Jonte hade sågat sig med vinkelslippen och fick åka in till lasarettet och väntade på att bli opererad. Pappa som följt med, svimmade och var tvungen att sy, tejpa ihop i pannan innan han kom hem.
.
.
Förövrigt tror jag det löste sig rätt så bra. Jag sov hos Annie, kom hem nyss och det var nog ingen större fara med dem, för mammma sa att de bara skrattat när hon pratade med dem, men vem gjorde inte det. Hela situationen var rätt komisk.

All roads lead home

Publicerad 2012-04-15 11:16:57 i Allmänt

.
Nu ska jag ta en riktigt snabb dusch, springa igenom huset och leta efter allting som jag ska ha med mig. Det är nämligen så att om en halvtimme ska vi ska åka till min morbror för att gratulera han på födelsedagen, husköp + förlovning, (Förbrett mig på ett väldigt massa grattis) och jag har knappt stigit upp sängen.
.

The sky has no limits

Publicerad 2012-04-14 23:34:15 i Allmänt

Himmelen har inga gränser så länge du inte blir astronaut, då har skyn några gränser eftersom den kommer ta slut förr eller senare, om du inte vänder förstås.
.

Beskrivning av allt onödigt som jag gör på mina dagar

Publicerad 2012-04-07 01:09:46 i Allmänt

Idag när jag satt oskyldig på mitt rummen och tänkte på att jag skulle städa mitt rum upptäckte jag att ett gäng med fåglar började gruppera sig utanför mitt fönster. Det kom bara fler och fler, gigantiska fåglar och satte sig där ute. De var MINST fyra stycken.
Jag menar allvar, men det såg ut som om de planerade att attackera någon och gjorde upp en hatiskt strategi. Jag satt mitt i zonen för att bli brutalt styckad av massiva fåglar. Vad skulle jag göra om inte slänga ett äpple på dem? Ganska mycket, men mitt äpplekast var mycket mer dramatiskt, det räckte dessutom inte ens fram till dem eftersom jag inte kastar speciellt bra ...
.
.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela