thelain

Sometimes you just want to leave the ground

Publicerad 2012-03-28 19:38:59 i Perssonfmx Ouad

.
Spenderade måndags eftermiddag med att fotografera Jonathan som har köpt en ny ramp som han provåkte på. Han skulle bara göra några enkla provhopp, men det slutade med att han försökte göra alla de svåra direkt istället tyckte jag, fast inte han eftersom han ansåg att slänga ut med benen, släppa händerna och landa igen ansågs vara simpelt.

Var det i Rio jag var, eller var jag i Sverige?

Publicerad 2012-03-26 21:23:03 i Allmänt

.
Bildkvaliten är sådär, att fotografera genom ett repigt gammalt grönt hockeyskyddsglas är ju inte precis uppskattande. Men så länge ni ser, så är jag glad!
.
Jag lovar att ni kommer bli chockade över vad jag har gjort i helgen. Tro det eller ej, men jag har faktiskt kollat på konståkning. Detta skulle aldrig i hela världen inträffat om jag inte blivit så bra vän med Annie som är fantastiskt bra på skridskor. Helt otroligt duktigt är hon, så därför måste jag vissa  dessa underbara bilder på henne och resten av gänget på isen, som självklart också var jätteduktiga!
Sen har jag också kunnat konstatera att under framträdandena som skedde så skulle jag trillat 150 gånger om det var jag som gjorde det. De åkte i cirklar, pirrueter, cirklar uppochner, baklänges, ne jag vet inte riktigt men de var superbra!

Shiny stars

Publicerad 2012-03-14 22:27:40 i Allmänt

Efter att ha stått utomhus i två timmar, fotograferat stjärnor, frysit arslet av mig och trott att det kom en gigantiskt varulv som skulle äta upp mig (visade sig att det var min mamma), kan jag konstatera att det helt klart var värt det. Resultatet blev otroligt bra! Blev nästan chockad för att jag lyckades få kläm på det..

Vasaloppet 2012

Publicerad 2012-03-04 19:50:50 i Allmänt

Jag kände mig väldigt skidintresserad i morse och gick upp vid 08.00 för att kolla på starten av vasaloppet. Jag var vaken i ungeför 10 minuter innan jag slocknade totalt och vaknade när eliten precis var påväg in i mål.
Måste säga att det var väldigt skönt, jag hann se starten och målgången. Vad behöver man mer se?
.
.
Därför kan jag nu meddela er att vinnaren blev Jörgen Brink för tredje året i rad och att han fick en rekordtid.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela