thelain

Midsommarfrukost

Publicerad 2012-06-22 08:21:00 i Allmänt

 
Mjölk och jordgubbar, kan det finas något godare till frukost en härlig sommardag? Jag kanske borde skriva en härlig sommarmorgon, för det kommer säkert börja regna snart bara för att jävlas med alla som njuter av det fina vädret. 

days that you love but hate

Publicerad 2012-06-21 23:51:59 i Allmänt

 
Grannarna firade det fina vädret genom att starta igång skördetröskorna vid fem imorse, köra hela dagen och åker fortfarande runt utanför. Själv firade jag genom att lägga huvudet under täcket och svära i förhoppning om att allt oljud skulle sluta så att jag kunde somna om, det hjälpte inte alls. 
 
Annars har jag legat ute i solen hela dagen och lyssnat på en fransk ljudbok, jag förstod inte ett skit, men den var väldigt användbar eftersom den var så tråkig så att man somnade. 

smooth your workout

Publicerad 2012-06-17 22:55:53 i Allmänt

.
Satt och tryckte i mig så mycket pizza som jag orkade, vilket inte var speciellt mycket, samtidigt som jag tittade på när Danmark och Tyskland spelade. Det kändes väldigt bra att vara en supportade fotbolls geek med en cola i ena handen och en pizza i den andra och sen sitta och klaga på hur alla spelade.

suns of the shadows

Publicerad 2012-06-17 11:58:41 i Allmänt

.
Ligger ute på altanen, lyssnar på sövande musik och hoppas att solen ska titta fram bakom något som ser ut att vara ett heltäckande moln så att jag slipper hacka tänder.

best local sense

Publicerad 2012-06-17 00:09:42 i Allmänt

46.2 kilometer slutade min impulsiva löptur på.
.
Det var meningen att jag skulle ta en runda runt en mil men det gick riktigt bra så jag fortsatte att springa. Jag visste inte ens vart jag sprang. Det bara flöt på i ett riktigt bra tempo, hade en medelhastigthet på 5.12/km de första 3 milen. Efter den succèn gick det inte alls bra. Jag lyckades sträcka ljumsken, vilket inte var behaglit, men jag knep igen och låtsades som allt var på topp. Den sista milen var jag lika alert som ett lik och jag sprang/joggade saktare än vad jag vanligtviss går. Det var tur att jag hittade hem, vet inte riktigt vart jag har varit idag om jag ska vara ärlig.
.
.
Vill ni veta hemligheten till att inte stanna när man springer? Det är att bo på landet för då förföljer ungefär 400 flugor digoch om du ens bromsar in farten attackerar dem dig pch de är ett riktigt pain in the ass.

Restless mind

Publicerad 2012-06-16 09:41:10 i Allmänt

.
Eftersom jag för tillfället är väldigt rastlös slänger jag mig på springskorna och tar en sväng någonstans.

Det är inte över än

Publicerad 2012-06-16 01:26:37 i Allmänt

Ringde Annie i förmiddags för att ha sällskap under fotbollsmatchen. Om någon i Sverige missade det så spelade vi mot England i europamästerskapet som pågår just nu. Det blev en förlust med 3-2.
.
.
Två em matcher spelade och för de flesta är sverige utslagna ur EM 2012. Men ge inte upp hoppet gott folk. Tänk om alla spelarna i Frankrike, Ukraina och England plötsligt blir sjuka och man kan inte hitta några inhoppare? Då går Sverige vidare.

Down with the king

Publicerad 2012-06-15 18:55:20 i Allmänt

.
Har spenderat eftermiddagen med att spela kubb mot Julia och Jonatan för att fördriva tiden. Visste ni att det är världens tråkigaste spel? Det beror på att jag är så dålig på det och det är ju inte roligt att spela om man inte vinner ...

Pictures tell a story

Publicerad 2012-06-15 15:35:56 i Allmänt

.
Bilder från instagram som inte alls beskriver vad jag har gjort den senaste tiden. Inte har jag nyligen varit vid ett blått hav, nej, det var flera år sedan. Och inte har jag ätit vitsipper ... men man kan ju inte alltid lägga ut sanningen för hur intressant skulle det vara?

my beautiful cousin

Publicerad 2012-06-15 15:06:09 i Allmänt

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera vad som händer ligger jag några veckor efter. Men nu när jag har fått sommarlov och bara sitter hemma och käkar glass i det fina sommarvädret, så ska jag åtminstone försöka ta mig till datorn och posta ett inlägg.
.
.
Tänkte börja med att gratulera min kusin som tog studenten den 8 Juni, alltså förra fredagen. Bilderna ovanför är från när hon gick balen. Hon var otroligt vacker!

26 maj

Publicerad 2012-06-04 17:40:21 i Allmänt

.
Bättre sent än aldrig att berätta att fredagen den 26 maj så tog min syster studenten. Det var alltså för nästan två veckor sedan och det var meningen att det skulle komma upp bilder under den helgen men jag orkade inte eftersom jag helt enkelt var alldeles för lat.

Quad competition

Publicerad 2012-06-03 21:11:35 i Perssonfmx Ouad

.
Har spenderat den här söndagen med att stå på Älvängens crossbana och titta på Jonte som tävlade där idag. En stuckad hand, ett krökt styre, en punktering och en avbruten ram, men annars gick det hyfsat bra för honom.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela